Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

S'està avaluant aquesta proposta

Espai esportiu INS Alella

Avatar: Farners Farners En avaluació

Descripció breu

Aquest projecte té com a objectiu principal la renovació i actualització del material esportiu i l’enllumenat que acompanya les pistes de l’institut d’Alella.

El projecte inclou la renovació de material esportiu com porteries de futbol sala, xarxes, cistelles o taulers de bàsquet, raquetes de bàdminton o pilotes de volleyball i l’augment del nombre de taules de ping pong.

La renovació d’aquest material també aniria acompanyat de la reparació de l’enllumenat de les pistes perquè aquestes puguin ser utilitzades durant les tardes de tardor-hivern pels usuaris del poble.

Necessitat que volem resoldre

Amb aquesta proposta volem resoldre tres qüestions diferents:

1- La necessitat de contar amb nou material que reemplaci l’actual, ja molt deteriorat degut al temps i al seu ús.

2- Diversificar els tipus d’esport que es practiquen per tal de donar cabuda també a esports minoritaris.

3- Possibilitar l’ús de les instal·lacions també durant les tardes en moments sense llum solar per part de la població, ja que l’institut és un espai obert durant les tardes per la població d’Alella que vulgui practicar esport.

Públic destinatari

Destinat tant a l’alumnat de l’institut d’Alella com a, durant les tardes i caps de setmana, població d’Alella interessada en el seu ús.


Cost aproximat

Entre la reparació de l’enllumenat i la renovació del material esportiu pensem en uns 15.000€, dividits en uns 7.500€ l’enllumenat i uns 7.500€ la renovació de material esportiu i la seva instal·lació.

Ubicació

Al mateix institut d’Alella, a les seves pistes d’esport. Avinguda del bosquet número 6.

Dades de contacte de la persona (opcional)

Farners Riera Gràcia

farnersriera@insalella.cat

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir