Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

S'està avaluant aquesta proposta

Pont elevat Riera Alella

Avatar: Carlos Carlos En avaluació

Descripció breu: Creació d’un pont elevat per a vianants que complementi l'actual que hi ha a l'alçada del carrer de Guilleries, per comunicar els barris de Can Sors amb la Gaietana els dies que plou i baixa aigua per la riera o esta plena de basalts i no es pot passar.

Necessitat que volem resoldre: Aquest pas resulta inaccessible els dies que plou, i com no tenim una alternativa factible hem de recòrrer al vehicle privat, ja que l'alternativa és baixar fins al carrer Rosa Sensat del Masnou, per travessar a l'altra banda del poble, donat que el pas del carrer Badalona tampoc no és elevat. El fet que no es pugui travessar caminant, fa que s'augmenti el nombre de vehicles, especialment a les hores punta d'entrada i sortida dels col·legis, que es formen cues a la riera d'Alella, Guilleries i embussos al carrer Rosa Sensat.

Públic destinatari: Tota la ciutadania.
Cost aproximat: 25.000€
Ubicació: Al mateix lloc on està, a l'alçada del carrer Guilleries. Millorar l'existent que ara només baixa a la riera.
Dades de contacte de la persona (opcional)

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir